Concursului național de eseuri pentru studenți

La USARB a fost dat START Concursului național de eseuri pentru studenți cu tema – 𝐂𝐮𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐍𝐀𝐓𝐎 ș𝐢 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 ș𝐢 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐚𝐥 ță𝐫𝐢𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞?

Ne-am bucurat să revedem la USARB pe prietenii noștri de la Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova, Doamna Simona Spinaru, Political Officer la NATO Liaison Office  și Sergiu Barbu, Public Diplomacy Assistant, NATO Liason Office.

Discuție a fost despre securitate ca una dintre condițiile fundamentale pentru libertate și progres, despre rolul pe care fiecare dintre noi îl are de jucat în construirea securității, dar și despre sprijinul pe care Alianța și a țările aliate îl acordă Moldovei în acest sens.

Împreună cu experții de la Stop Fals, studenții au demontat, prin „cnocautare”, o serie de legende urbane și mituri despre integrarea europeană a Moldovei și cooperarea sa cu NATO, și au analizat cele mai bune tactici de identificare și combatere a știrilor false

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concursul de eseuri în limbele engleză sau franceză cu tema: 𝑪𝒖𝒎 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒊𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒄𝒐𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝑵𝑨𝑻𝑶 ș𝒊 𝑹𝒆𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒂 𝑴𝒐𝒍𝒅𝒐𝒗𝒂 𝒍𝒂 𝒔𝒆𝒄𝒖𝒓𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 ș𝒊 𝒗𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏 𝒂𝒍 ță𝒓𝒊𝒊 𝒕𝒂𝒍𝒆?

Termenul limită pentru a intra în competiție este 15 Octombrie.

Pentru mai multe detalii și condițiile concursului accesați următorul link: aici