De Ziua Internațională a Studentului, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a primit vizita elevilor claselor a XII-a din Raionul Fălești

De Ziua Internațională a Studentului, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a primit vizita elevilor claselor a XII-a din Raionul Fălești

Elevii au fost întâmpinați de către doamna rector, conf. univ., dr. Natalia GAȘIȚOI, decanul Facultății de Drept și Științe sociale, conf. univ., dr.  Vitalie RUSU, șeful Secției pentru educație, cultură și viață studențească, Victor GRIGOR, care i-au salutat cordial și au făcut o prezentare a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, a Facultăților și programelor de studii.

Elevii au avut posibilitatea să cunoască opurtunitățile de voluntariat și activitățile extracurriculare la care pot participa în timpul studenției la USARB.

Entuziasmați, elevii au vizitat Laboratorul de Criminalistică și Sala de simulare a proceselor de judecată din cadrul Facultății de Drept și Științe sociale, laboratoarele și sălile de studii, echipamentele tehnice din cadrul Facultății Științe Reale, Economice și ale Mediului, Biblioteca Științifică USARB și Târgul de Cariere desfășurat la USARB.

Evenimentul a fost organizat de Secția pentru educație, cultură și viață studențească, Centrul de ghidare în carieră, Facultățile USARB în colaborare cu Direcția Generală Educație și Cultură Fălești.

Află ultimile noutăți pe canalul nostru de Telegram/ https://t.me/usarbnews