Tinerii din Nordul Moldovei au făcut cunoștință cu oferta educațională a USARB

Tinerii din Nordul Moldovei au făcut cunoștință cu oferta educațională a USARB în cadrul Târgului de Cariere organizat la Țaul, raionul Dondușeni

În data de 12 aprilie, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți  a participat la Târgul de Cariere, eveniment organizat de , un eveniment organizat de Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul. Evenimentul a fost dedicat elevilor și absolvenților instituțiilor de învățământ profesional-tehnic din Nordul Moldovei. Tinerii au avut posibilitatea de a participa la diverse acțiuni interactive și prezentarea ofertei academice, dar și diverse activități organizate de echipa USARB  și NORTEK prezenți la eveniment.

USARB a fost reprezentată de studenți și profesori de la cele 4 facultăți ale Universității „Alecu Russo”, care au răspuns elevilor la întrebările despre facultate.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți este o instituție de învățământ superior fondată în anul 1945, cu o istorie bogată, tradiții și experiență, care își asumă rolul promotor al excelenței științifice, educaționale și culturale în societate. Din anul înființării și până în prezent, universitatea și-a diversificat oferta academică, dezvoltând programe de studiu la toate nivelurile educaționale: licență, master, doctorat, formare continuă.