Participă la o instruire de educație financiară

Participă la o instruire de educație financiară și devino ambasador sau ambasadoare al Campaniei Naționale de Educație Financiară în localitatea ta!
Banca Națională a Moldovei în parteneriat cu Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, cu suportul Programului USAID MISRA, sunt în căutarea tinerilor dornici să promoveze educația financiară!
Ce oferim?
* Instruire și mentorat pentru a deveni ambasador sau ambasadoare al educației financiare.
* Cunoștințe și abilități în gestionarea banilor și evitarea riscurilor financiare.
* Distincția de „Ambasador al Educației Financiare”
Pentru cine este acest concurs?
* Pentru elevii și elevele, studenții și studentele, interesați de promovarea educației financiare;
* Pentru persoanele cu abilități analitice și de vorbire în public.
Completează formularul până pe 26 februarie 2024, ora 18:00.
Mai multe detalii vezi aici: https://rb.gy/ib43s8
După finalizarea acestei activități, participanții vor primi distincția de „Ambasadori ai educației financiare” dacă își exprimă angajamentul de a preda o lecție de educație financiară la liceul sau universitatea la care învață (sau au învățat), în cadrul „Global Money Week”, care va avea loc în perioada 18 – 24 martie 2024.
Campania Națională de Educație Financiară este implementată de către Banca Națională a Moldovei în parteneriat cu Expert-Grup cu sprijinul poporului american prin intermediul Programului Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (Moldova PRO Reforme) #MISRA al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

#USAIDMoldova #MoldovaPROReforme #CampanieNaționalăDeEducațieFinanciară #EducațieFinanciarăPentruToți #dăsensbanilor #punebaniiînmișcare #USAIDMoldova #BancaNațională