Patru studenți și studente de la USARB s-au ales cu burse Din partea Episcopiei de Bălți

Patru studenți și studente de la USARB s-au ales cu burse Din partea Episcopiei de Bălți

𝐸𝑝𝑖𝑠𝑐𝑜𝑝𝑖𝑎 𝑑𝑒 Bălți 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑀𝑖𝑡𝑟𝑜𝑝𝑜𝑙𝑖𝑒𝑖 𝐵𝑎𝑠𝑎𝑟𝑎𝑏𝑖𝑒𝑖, 𝑠𝑢𝑏𝑜𝑟𝑑𝑜𝑛𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑎𝑛𝑜𝑛𝑖𝑐 𝐵𝑖𝑠𝑒𝑟𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑂𝑟𝑡𝑜𝑑𝑜𝑥𝑒 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒, 𝑎 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑡, 𝑝𝑎𝑡𝑟𝑢 𝑏𝑢𝑟𝑠𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑒𝑛𝑡̧𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑆𝑡𝑎𝑡 ,,𝐴𝑙𝑒𝑐𝑢 𝑅𝑢𝑠𝑠𝑜” 𝑑𝑖𝑛 Bălți. 𝐵𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 2022-2023.

𝐏𝐒 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞, 𝐄𝐩𝐢𝐬𝐜𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐁𝐚̆𝐥𝐭̧𝐢, a mulţumit profesorilor Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți pentru munca lor jertfelnică şi a menţionat că una dintre activităţile Episcopiei de Bălţi este tineretul – viitorul nostru de mâine.

Prezent la eveniment, Șeful SECVS Victor Grigor, a mulţumit Episcopiei de Bălţi  pentru bursele oferite studenților, amintind şi de bursele acordate, de Episcopia de Bălţi, în anul trecut. Totodată a adus și un mesaj de gratitudine din partea administrației USARB pentru colaborarea prodigioasă în contextul promovării valorilor morale și naționale și pentru suportul acordat constant de către Episcopia de Bălți și personal de PS Antonie, episcop de Bălți, angajaților și studenților USARB.

Bursa „Mitropolit Visarion Puiu”, în valoare de 850 lei, este oferită de Episcopia de Bălţi, lunar, timp de zece luni, liceenilor şi studenţilor, de la instituţiile de învăţământ din jurisdicţia Episcopiei de Bălţi, care sunt harnici la învăţătură, dar provin din familii cu venituri modeste.

𝐋𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐄𝐩𝐢𝐬𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐁𝐚̆𝐥𝐭̦𝐢:

Facultatea de Litere: Latu Natalia, grupa RE11Z, specialitatea Limba și literatura română și limba engleză;

Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului: Șavcov Alexandr, grupa IM21Z, specialitatea Inginerie și management în transportul auto;

Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte: Lina Iarovoi, grupa PS31Z, specialitatea Psihologie;

Facultatea de Drept și Științe Sociale: Dolință Ana, grupa EI41Z, specialitatea Istorie și educație civică.