Uși deschise pentru elevi din toată țara!

Uși deschise pentru elevi din toată țara!

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a primit vizita elevilor claselor a XII-a din Raionul Fălești.

Elevii au fost întâmpinați de către doamna prim-prorector, conf. univ., dr. Lidia Pădureac și șeful Secției pentru educație, cultură și viață studențească, Victor GRIGOR, care i-au salutat cordial și au făcut o prezentare a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, a Facultăților și programelor de studii.

Elevii au avut posibilitatea să cunoască opurtunitățile de voluntariat și activitățile extracurriculare la care pot participa în timpul studenției la USARB.

Entuziasmați, elevii au vizitat Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic – Nortek, dar și rezidenți ai Nortek: Tekwill Bălți și portalul de știri Nord News.

În cadrul vizitei informative, elevii absolvenți au avut ocazia să afle despre oportunitățile de învățământ superior oferite studenților de către compania DRÄXLMAIER în parteneriat cu Universitatea ,,Alecu Russo” din Bălți.

Pentru a-i încuraja pe elevi să-și urmeze visele, aceștia au avut ocazia să se scufunde în ciclul real de viață al unei fabrici de producției din industria automotive. La sediul DRÄXLMAIER Bălți, elevii au fost ghidați de instructorii noștri în educație profesională și au fost informați despre spectrul larg de oportunități care li se va deschide în cazul în care vor alege să se alăture marii noastre familii DRÄXLMAIER, studiind și dezvoltându-și propriile cariere profesionale alături de noi!

 Evenimenult a fost posibil datorită  eforturile comune ale Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și ale DRÄXLMAIER Group Moldova.

Dezvoltăm parteneriate durabile pentru un viitor mai bun!