𝐁𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐛𝐨𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟑

𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐭 ,,𝐀𝐥𝐞𝐜𝐮 𝐑𝐮𝐬𝐬𝐨” 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐚̆𝐥𝐭̦𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐁𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐁𝐨𝐛𝐨𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟑 – 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐛𝐚̆𝐥𝐭̦𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢.
⚡🔥Evenimentul din acest an, revine cu forțe noi, mai fastuos, mai dinamic și mai elegant.
Tradiționalul Bal al Bobocilor este un proiect realizat de Secția pentru educație, cultură și viață studențească în colaborare cu Autoguvernarea studenților Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți (ASUSARB), care promovează tinerele talente în rîndul studenților, viața activă, implicarea socială și comunicarea între tineri prin participarea la aceste activităţi cultural-artistice.
La concurs vor participa 4 echipe de studenți de la cele patru facultăți și programele de studii ale Universității. Boboceii USARB vor fi evaluați de către juriu la 3 probe: prezentarea, tema pentru acasă și proba de ingeniozitate.
Organizatorii promit că vor concetra toate eforturile și toată energia pentru realizarea celei mai reușite petreceri din mediul universitar bălțean.
BALUL BOBOCILOR USARB 2023, se va desfășura în data de 23 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în incinta Palatului de Cultură Bălți.
Accesul se face numai pe baza de invitație!