Business Campus: Students Brunch with Daniel Trohin

Vrei să devii propriul tău șef/ă, ai curaj și ambiție, dar ai nevoie de finanțare și ghidare? Orange Digital Center vine în ajutorul tău.

Vino vineri, 12 mai, ora 11:30 la Business Campus: Students Brunch with Daniel Trohin, și descoperă parcursul tânărului antreprenor, co-fondator & CEO Renter, și beneficiar Dreamups.

Adresează-i întrebări lui Daniel Trohin despre cum a reușit la doar 19 ani să combine studiile și antreprenoriatul ca să lanseze și să dezvolte afacerea sa, Renter. Convinge-te singur/ă că e posibil să începi o afacere cu potențial global, chiar și din studenție.

De asemenea, tot vineri, descoperă o oportunitate unică dedicată pentru tine, care te ajută să înveți cum să dezvolți propria afacere chiar din universitate, printr-o abordare practică și inovatoare, în cadrul programului național Business Campus.

Participarea la meetup e gratuită. Însă numărul de locuri e limitat.

Înscrie-te aici: https://bit.ly/StudentsBrunch_DanielTrohin

Evenimentul va avea loc vineri, 12 mai, ora 11:30 – 12:30 la Universitatea de Stat Alecu Russo, Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic NORTEK

Te așteptăm cu drag.

Acesta este un eveniment de prezentare a programului Business Campus, mai multe detalii despre program accesează aici: https://bit.ly/BusinessCampus