Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți a primit o delegație specială de tineri din cadrul Radei Tineretului din Bucovina

La invitația Secției Educație, Cultură și Viață studențească din cadrul USARB, un grup de tineri din Ucraina au vizitat USARB – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți 
În data de 22 Mai, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți a primit o delegație specială de tineri din cadrul Radei Tineretului din Bucovina, însoțiți de studenți și profesori de la Universitatea Națională Iurii Fedkovici din orașul Cernăuți. 
 
Oaspeții au fost întâmpinați de Rectorul USARB, Natalia Gașițoi; prim-prorectorul USARB, Lidia Pădureac și Victor Grigor, șef Secția Educație, Cultură și Viață studențească. 
Scopul acestei vizite a fost ca tinerii să câștige experiență practică în cadrul structurii de autoguvernanță studețească, centrelor și organizațiilor de tineret din Bălți. 
 
Delegația a fost condusă de Maria Basaraba, președinta Radei Tineretului din Bucovina; Anastasia Yuriichuk, prodecana Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Naționale Iurii Fedkovici și studenții Tetiana Skrypnyk și Vasile Pavel.
Am fost încântați să împărtășim cu delegația noastră pasiunea și experiența noastră în construirea unei comunități de tineri ambițioși și perseverenți.